Campaments d'hivern!

Salut excursionistes!
Tal com ja havíem anunciat
us proposem una sortida per oxigenar les neurones!!!
Després d'un període d'esforç, tan pels que estudiem com pels que corregeixen, una escapada a la natura és una bona solució, no creieu?

La proposta és una sortida hivernal d'uns tres dies.
Com que no sabem la vostra disponibilitat d'horaris i vehicles us sugg
erim tres possibilitats i tirem endavant les que tinguin mes quòrum.

Proposta 1: Fer la travessa de Ribes de Freser a Camprodon, tot fent el Taga (2006m) i fent nit al refugi lliure de Sant Jordi (coll de jou).
Observacions: Molt assequible per iniciar-se en excursions hivernals. Permet utilitzar íntegrament transport públic.


Proposta 2. Anar fins a Thués les Bains (prop de Vilafranca del Conflent). Donar un cop d'ull a les aigües termals que s'hi amaguen i fer cap al refugi de Carança (1830) per unes magnifiques gorges. Passar-hi dos dies tot podent fer cims com el pic de l'Orri i caminades sobre la neu, (mig metre de neu assegurat),
Observacions: També permet utilitzar íntegrament transport públic.


Proposta 3: Anar fins a la vall ferrera i ocupar el magnífic refugi del mateix nom (vallferrera 1905m). Possibilitat de fer cims més alts, Monteixo (2905m), Tres Pics(2651m), o anar cap a Baiau.
Observacions: Aquí sí que calen vehicles. És un lloc emblemàtic, al peu de la Pica d'Estats.


En principi els dies proposats són Dimecres, Dijous i Divendres (atenció! hi han inscripcions, cal que penseu en demanar a algú que us la faci).

Si teniu ganes de respirar aire fresc i trepitjar neu animeu-vos!
Segons si us fa més gràcia una proposta que una altra, segons la disponibilitat de dies, de vehicles i també segons el nombre de gent, decidirem anar a un lloc o un altre. Envieu un mail a oriolrios@gmail.com tan aviat com pugueu, ja que així podrem concretar i organitzar-nos un xic.

Vocalia de Senderisme i Culturals
GEFF


El calendari del GEFF